Statiunea Eforie Nord, jud. Constanta, str. Aleea Perla nr. 2A

Rezervari: CHIRA STELA 0741.220.787, rezervariapollo@gmail.com

Politica de confidentialitate

SC OVICRIS TURISM SRL, cu sediul în Eforie Nord, Aleea Perla Marii, Judet Constanta,

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice S.C. OVICRIS TURISM S.R.L., cu sediul în Eforie Nord, B-DUL 23 AUGUST LOT 1 COMPLEX SELENA , Judet Constanta – Hotel OVICRIS APOLLO si OVICRIS SELENA, reprezentata prin Cristian Razvan Chira – ADMINISTRATOR are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: promovarea de servicii si produse adresate direct clientilor persoane fizice si promovarii ofertelor prin mijloace de marketing direct.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare procesarii solicitarii Dumneavoastra. Refuzul dvs. determina imposibilitatea concretizarii serviciului solicitat.

Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: Administratia si Serviciul de rezervari ,si societatii de contabilitate cu care societatea are incheiat contract de prestari serivicii..

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

DEFINITII

Securitatea – Masurile de securitate a datelor cu caracter personal sunt stabilite astfel incat sa confere un nivel adecvat de protectie conform legilor in vigoare ;

Informarea – Informarea persoanelor cu ale caror date SC OVICRIS TURISM SRL intra in contact, se face de catre institutia ce prelucreaza datele personale vizate. Politica referitoare la securitatea datelor din cadrul SC OVICRIS TURISM SRL . este afisata pe site www.apollo-hotel.ro , www.hotelovicris.ro si la sediul operatorului;

Confidentialitatea – Persoanele care prelucreaza datele cu caracter personal sau care intra in contact cu astfel de date, au prevazute responsabilitati specifice in fisa postului, iar in contractul individual de munca exista prevederi la clauza de confidentialitate si sau in anexa contractului de munca., Persoana imputernicita are obligatia de a actiona doar in conformitate cu acestea.

Datele cu caracter personal apartinand categoriilor de persoane mentionate mai sus : clienti si potentiali clienti ai S.C. OVICRIS TURISM SRL , consumatori si potentiali consumatori ai produselor si serviciilor oferite de catre SC OVICRIS TURISM SRL dar si ale angajatilor, sunt prelucrate cu buna-credinta si in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare.

Datele cu caracter personal sunt colectate numai in scopuri determinate conforme cu activitatea SC OVICRIS TURISM SRL de cazare , facturare si inregistrare in sistemul intern de rezervari, ofertare

Datele cu caracter personal ce fac obiectul prelucrarii sunt adecvate, pertinente si neexcesive prin raportare la scopul in care sunt colectate.

Datele cu caracter personal care fac obiectul prelucrarii sunt exacte si, daca este cazul vor fi actualizate.(avand posibilitatea ca si client de a solicita modificarea datelor in cazul in care acestea nu mai sunt de actualitate sau nu sunt exacte)

Datele cu caracter personal nu se stocheaza pentru o perioada mai lunga decat prevede legea .

Datele cu caracter personal se prelucreaza in conformitate cu drepturile persoanei vizate.

Se iau masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat.

Datele cu caracter personal pe care le primeste OVICRIS TURISM SRL nu pot forma obiectul unui transfer catre terti. Informatiile inregistrate si stocate sunt destinate utilizarii de catre Operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari, cu consimtamantul persoanei vizate: persoana vizata, imputernicitul operatorului, partenerii contractuali ai operatorului . Autoritatile publice centrale si locale carora li se comunica aceste informatiie, in cadrul unei competente speciale de ancheta, nu vor fi considerate ca destinatari si, in consecinta, nu este necesar consimtamantul persoanei vizate (de exemplu: instante de judecata, procurori, organe de urmarire penala etc.).

Persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptii prevazute de lege. De asemenea, persoana vizata are dreptul de a se opune, in orice moment si cu titlu gratuit, fara nicio justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scopuri de marketing direct, in numele Operatorului sau tertului sau sa fie dezvaluite unor terti. Pentru acest lucru, persoana vizata se va adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, iar masurile luate de catre Operator vor fi comunicate in 15 zile de la data cererii.

6. POLITICA DE SECURITATE A PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele personale ale fiecarui Utilizator si/sau Cumparator sunt confidentiale si vor fi folosite de catre societatea comerciala S.C. OVICRIS TURISM SRL numai in scopul declarat al acestui site (cumpararea de produse, informare, ), cu respectarea dispozitiilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Societatea noastra se obliga sa nu furnizeze, direct sau indirect, aceste date unei terte persoane, in afara de exceptiile reglementate si prevazute de lege.

Datele personale ale utilizatorilor se stocheaza intr-o baza de date, protejata cu user si parola.

Orice incercare de accesare a datelor personale ale utilizatorilor site-ului constituie infractiune si se pedepseste ca atare.

7. MODEL DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. OVICRIS TURISM SRL . are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este:ofertare, reclama, marketing si publicitate.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor(*). Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata catre Serviciul Marketing, e-mail rezervariapollo@gmail.com . De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate în strainatate.

Nota
(*) orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale în scopuri de marketing direct.